Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model: lansarea va avea loc la Frankfurt

de Paul Cosma
Vineri, 23.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model ce va fi lansat la salonul de la Frankfurt. Noul model ar putea fi versiunea de serie a conceptului electric Terzo Millenio.

Prezentat la sfârșit de 2017, Lamborghini Terzo Millennio este conceptul unui supercar 100% electric, rezultat în urma colaborării dintre institutul american MIT și constructorul Italian din Sant’Agata Bolognese.

Acest concept va inspira designul unui nou model pe care italienii îl vor lansa în 2019. Informații neoficiale arată că noul Lamborghini, nume de cod LB48H, va fi lansat în septembrie la Frankfurt.

Lamborghini a publicat acum un teaser pentru un nou model, iar imaginea apărută pe contul oficial de Instagram vine să întărească ideea că vom vedea un nou vehicul inspirat de conceptul Terzo Millenio.

Așa cum oficialii italieni au confirmat în trecut, noul model va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor aspirat V12 și un motor electric.

Sistemul pregătit de Lamborghini ar urma să ofere peste 800 CP, în timp ce valoarea autonomiei în modul electric încă nu a fost anunțată de oficialii companiei.

Via Lamborghini

Comentarii (1)

  • mircea badea
    de ce se duc la mit? ei n-au electronisti? rusine..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru