Lamborghini a pregătit un timbru digital cu noul Huracan Evo Spyder RWD: ediție limitată la 20.000 de unități

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini și Bitstamps au lansat un timbru digital dedicat noului Huracan Evo Spyder RWD. Acesta este primul produs al seriei "The Automobili Lamborghini Collection" și va fi disponibil în 20.000 de exemplare.

În urmă cu câteva zile, Lamborghini a prezentat noua versiune Huracan Evo Spyder RWD. Supercar-ul cu plafon retractabil și roți motrice spate este echipat cu motorul V10 de 5.2 litri care dezvoltă 610 CP și 560 Nm.

Acum, Lamborghini și Bitstamps au lansat un timbru digital dedicat noului Huracan Evo Spyder RWD. Primul produs al colecției "The Automobili Lamborghini Collection" va fi disponibil în 20.000 de unități, iar prețul pentru un exemplar este de 9.99 euro.

Seria pregătită de cele două companii ar urma să includă peste 20 de timbre gândite pentru a celebra diverse modele Lamborghini.

Fiecare timbru folosește blockchain, o tehnologie care a devenit populară întrucât stă la baza monedei digitale Bitcoin. Totodată, timbrele digitale achiziționate prin platforma celor de la Bitstamps vor putea fi colecționate sau revândute către alți pasionați (platforma pentru revânzare ar urma să fie deschisă în următoarele săptămâni).

Aplicația Bitstamps este disponibilă atât pentru utilizatorii de terminale Apple, cât și pentru cei care folosesc telefoane cu sistem de operare Android.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru