Kia va prezenta un concept 100% electric la Geneva: teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit pe 5 martie

de Paul Cosma
Joi, 21.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat o imagine teaser ce anunță că va lansa un concept 100% electric la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul Kia va fi dezvăluit pe data de 5 martie.

Salonul de la Geneva se apropie cu repeziciune, iar constructorii au intrat și ei în febra pregătirilor pentru evenimentul ce debutează la începutul lunii martie.

Kia a anunțat acum, prin intermediul unui teaser, că va prezenta la Geneva un concept 100% electric. Conceptul a fost desenat de specialiștii Kia de la centrul de design din Frankfurt și reprezintă “dorința de progres în lumea electrificării”.

Kia și-a îmbogățit semnificativ gama de modele electrice și hibride în ultima perioadă și are în continuare planuri ambițioase.

În a doua jumătate a anului, Kia va lansa o versiune plug-in hybrid pentru versiunea break a lui Ceed, care va utiliza același sistem de propulsie de pe Niro PHEV: motor pe benzină de 1.6 litri cuplat la un motor electric de 59 kW (80 CP) pentru un total de 141 de cai putere.

Pe termen mai lung, Kia intenționează să introducă versiuni plug-in hybrid și pentru Sportage sau Sorento, cu scopul de a scădea cantitatea de emisii.

Via Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru