Karma prezintă conceptul electric SC1 Vision: prototipul nu va intra în producție

de Paul Cosma
Marti, 13.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Karma a prezentat primul său concept electric, SC1 Vision, un vehicul ce indică direcția de dezvoltare a viitoarelor modele ale companiei. Noul concept nu va primi o versiune de producție, conform datelor oficiale.

Producătorul american Karma, deținut în prezent de chinezii de Wanxiang Group, a dezvăluit la Pebble Beach un hypercar, primul vehicul 100% electric al companiei.

SC1 Vision Concept indică direcția de dezvoltare în ceea ce privește designul și tehnologiile viitoarelor modele Karma. Producătorul nu a dezvăluit niciun detaliu tehnic cu privire la noul concept, atenția fiind concentrată exclusiv pe design.

“SC1 este un indicator pentru viitorul Karma. Dezvoltat și proiectat în mai puțin de 12 luni, SC1 este un vehicul 100% electric, care explorează integrarea tehnologică inovatoare posibilă prin strategia noastră de colaborare Open Platform,” a declarat Lance Zhou, CEO-ul Karma Automotive.

Potrivit datelor oficiale, Karma nu are planuri pentru lansarea în producție a conceptului SC1 Vision.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru