Jeep Renegade va primi versiune plug-in hybrid în 2020: producția va avea loc în Italia

de Paul Cosma
Marti, 09.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Fiat Chrysler a început pregătirile la fabrica sa din Melfi (Italia) pentru producția lui Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Debutul pe piață al lui Renegade PHEV este programat la începutul anului 2020.

La jumătatea acestui an, FCA a anunțat investiții de 9 miliarde de euro în mașini electrice și hibride în următorii 5 ani, precum și renunțarea la unele motoare diesel în Europa până în 2021.

Printre noutățile pregătite de FCA se numără și primul Jeep Renegade cu versiune plug-in hybrid. Viitorul Renegade PHEV va fi produs la fabrica din Melfi (Italia) și va debuta pe piață la începutul lui 2020.

Proiectul presupune o investiție de 200 de milioane de euro în modernizarea uzinei și pregătirea angajaților pentru noua tehnologie.

Până în 2022, FCA vrea să ofere mai multe forme de electrificare (BEV, PHEV, full-hybrid și mild-hybrid) care să echipeze aproximativ 30 de modele diferite din grup.

Via FCA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru