Japonezii atacă China: Infiniti vrea să construiască 5 modele noi în 5 ani pe cea mai mare piață auto din lume

de Petre Barac
Vineri, 20.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a anunțat că vrea să construiască 5 modele noi în următorii 5 cinci ani în China, cea mai mare piață auto din lume. Primul dintre ele va fi SUV-ul QX50.

China este cea mai mare piață de desfacere pentru constructorii auto, motiv pentru care majoritatea brandurilor au planuri bine puse la punct pentru a aborda clienții asiatici.

Subliniind importanța pieței chineze, cei de la Infiniti au anunțat că vor să construiască acolo 5 modele noi în următorii 5 ani. Primul dintre ele va fi SUV-ul QX50.

În următorii 5 ani, vrem să construim 5 modele noi în China și să ne triplăm vânzările pe piața cu cea mai rapidă creștere la nivel global. Planul nostru este ca, până în 2025, mai mult de 50% din mașinile pe care le vindem în China să fie electrificate, a declarat Roland Krueger, președintele Infiniti.

Anul trecut, brandul Infiniti al celor de la Nissan a vândut în China circa 48.000 de mașini, cu 16% mai multe decât în 2016.

Via Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru