Jaguar vrea să înregistreze denumirea EV-Type: britanicii ar putea lansa un succesor electric pentru modelul F-Type

de Paul Cosma
Marti, 07.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a aplicat pentru înregistrarea denumirii EV-Type, semn că producătorul se gândește să lanseze un succesor electric pentru modelul F-Type, conform informațiilor din presa britanică. Jaguar F-Type a primit un facelift la finele anului trecut, iar unele zvonuri indicau o posibilă versiune electrică în 2021.

În decembrie 2019, Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Type facelift, model ce a primit atunci modificări estetice consistente, un instrumentar digital de bord și un propulsor V8 de 5.0 litri cu 450 CP.

Presa britanică susține că Jaguar pregătește deja un succesor electric pentru F-Type, după ce depus actele pentru înregistrarea denumirii EV-Type.

Demersul Jaguar vine să alimenteze zvonurile care arătau că F-Type ar putea să primească o versiune electrică în 2021.

Potrivit surselor Autocar, transformarea lui F-Type într-un model 100% electric este una dintre opțiunile pe care Jaguar le are în vedere pentru sportiva britanică.

Informațiile neoficiale arată că un succesor pentru Jaguar F-Type ar putea să fie lansat, cel mai devreme, peste 2-3 ani.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Motorul Jaguar V8 de 5 litri are cel mai seducator ”răget” dintre toate propulsoarele cu 8 cilindri... bormasina va suna a... bormasina.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru