Jaguar lansează XE Reims Edition: ediție limitată la 200 de exemplare pentru piața britanică

de Paul Cosma
Miercuri, 11.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a dezvăluit noul XE Reims Edition, un model menit să celebreze performanțele constructorului britanic în motorsport. Ediția specială va fi limitată la 200 de exemplare în nuanța French Racing Blue și va fi disponibilă exclusiv în Marea Britanie.

Culoarea French Racing Blue revine în oferta Jaguar prin lansarea noului XE Reims Edition. Ediția specială a lui Jaguar XE este inspirată de victoria obținută în 1954 de Jaguar D-Type pe circuitul Reims-Geux din nordul Franței.

Producătorul anunță că noul Jaguar XE Reims Edition va fi produs în doar 200 de exemplare – fiecare în nuanța French Racing Blue – toate urmând să ajungă în posesia clienților din Marea Britanie.

Jaguar XE Reims Edition este primul dintr-o serie de proiecte speciale sub umbrela “Jaguar Factory Specials”, pe care britanicii le vor dezvălui în perioada următoare.

Noul model beneficiază de propulsorul pe benzină de 2.0 litri și 250 CP, jante de 19 inch, multiple elemente speciale de design, faruri LED, Apple CarPlay, cameră video pentru marșarier și senzori de parcare.

Via Jaguar

 

Comentarii (2)

  • XE e detinut de o cunostinta... superba masina, pacat ca la fel ca Alfa Romeo, nici Jaguar nu are suficienti clienti (probabil dintr-o teama mai mult nejustificata referitoare la fiabilitate)
    1 2
  • ba f. justificate temerile ref. la fiabilitatea jag
    oricum stiri la harneala cu serii speciale care nici la englezi nu se vand daramite la noi unde sint superbe dar nu exista
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru