Jaguar Land Rover prezintă conceptul Project Vector: grupul plănuiește un serviciu de mobilitate cu mașini autonome din 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 19.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover a prezentat Project Vector, conceptul unui vehicul electric și autonom, pe care îl descrie drept “viitorul mobilității urbane”. Planul JLR este ca Project Vector să fie folosit în cadrul unui serviciu de mobilitate cu mașini autonome din 2021.

“Destination Zero” este proiectul ambițios prin care grupul Jaguar Land Rover vrea să contribuie la modelarea unui viitor cu “zero emisii, zero accidente și zero aglomerație”.

În acest sens, britanicii au prezentat conceptul Project Vector, un vehicul autonom și electric pentru mobilitate urbană.

JLR susține că dimensiunea compactă și flexibilitatea sunt calitățile prin care vehiculul poate fi folosit atât de către persoane fizice, pentru uz personal sau ride-hailing, dar și de către firme pentru servicii de transport comercial.

Intenția grupului este o colaborare cu autoritățile din orașul Coventry, astfel încât Project Vector să fie lansat în cadrul unui serviciu de mobilitate cu mașini autonome începând din 2021.

Via JLR

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Imbecilitate în stare pură…

    A ieşi din UE, dar, totodată, a ieşi din sfera minţii fireşti este egal cu zero triplu barat!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru