Jaguar Land Rover lucrează la un nou head-up display 3D: sistemul promite rularea unor filme 3D în timpul condusului autonom

de Paul Cosma
Marti, 20.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Jaguar Land Rover dezvoltă un nou sistem head-up display 3D care să ofere mai multă siguranță șoferilor. În același timp, noul display va avea și o latură de entertainment, prin posibilitatea vizionării de filme 3D în timp ce mașina se află în modul autonom.

Proiectul “Smart Cabin” al celor de la Jaguar Land Rover avansează într-o nouă etapă, grupul fiind acum preocupat de dezvoltarea unei noi generații a sistemului head-up display.

JLR spune că lucrează la un head-up display 3D care să proiecteze diferite informații și alerte în câmpul vizual al șoferului, pentru ca acesta să aibă timpi de reacție mai buni în cazul unor pericole iminente.

Totodată, noul sistem promite să asigure și partea de entertainment în cazul rulării autonome a mașinii prin proiectarea filmelor 3D pentru pasageri.

Sistemul este dezvoltat de JLR în parteneriat cu Universitatea din Cambridge, mai exact Centre of Advanced Photonics and Electronics (CAPE). Deocamdată, Jaguar Land Rover nu oferă detalii cu privire la data lansării comerciale a noului head-up display 3D.

Via Jaguar Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru