Italdesign DaVinci: italienii caută producător pentru acest concept al unui GT 100% electric

Publicat duminică, 10.03.2019 10:28 de Paul Cosma

Italdesign DaVinci este conceptul unui GT 100% electric ce a fost prezentat la Geneva. Casa de design spune că prototipul are nevoie de doar câteva modificări pentru a intra în producție. În acest sens, Italdesign caută producători pentru versiunea de serie a conceptului DaVinci.

Italdesign, casa de design care face parte din Grupul Volkswagen după ce a fost achiziționată de Audi, a lansat un nou concept, de această dată în memoria lui Leonardo Da Vinci.

După campania de teasing din ultima perioadă, italienii au venit la Geneva cu Italdesign DaVinci, un concept al unui GT 100% electric.

Prototipul a fost creat la centrul Italdesign de la Moncalieri (Italia) și măsoară 4.981 mm lungime și 2.214 mm lățime, cu un ampatament de 2.900 mm.

Casa de design spune că acest concept are nevoie de doar câteva modificări pentru a intra în producție, Italdesign fiind în căutarea unor producători care să-și asume o versiune de serie pentru DaVinci.

Italienii susțin că DaVinci poate fi modificat cu ușurință pentru a deveni un sedan cu motor V8 de 4.0 litri și tracțiune integrală.

Via Italdesign

  • Raluca, duminică, 10.03.2019 12:02

    Un lucru este sigur: nu va fi un producator german. Aia fabrica doar dulapuri, cu zero emotie.

  • vianu, duminică, 10.03.2019 16:56

    acum 15-20 ani cand semna Italidesign toata industria statea in pozitie de drepti si lua notite ma uit la poze si nu vad decat un design ordinar, comun, vulgar prin anumite locuri si de un banal ce imi provoaca nimic altceva decat lehamite