Informații noi despre viitorul Mercedes-AMG A45: motor nou de 2.0 litri și peste 400 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tobias Moers, șeful AMG, a oferit detalii despre viitoarea generație AMG A45. Hot Hatch-ul constructorului german va avea un motor nou de 2.0 litri capabil să producă peste 400 CP.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa A a fost prezentată la începutul lunii februarie. Modelul de clasă compactă a trecut prin numeroase transformări (exterior revizuit, interior îmbunătățit și motorizări noi).

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Tobias Moers, șeful AMG, a oferit o serie de informații despre viitoarea generație AMG A45. Noul Hot Hatch pregătit de nemți va fi prezentat în cursul acestui an și va avea modificări consistente.

În prezent, AMG A45 (foto) are un motor de 2.0 litri care produce 381 CP. Viitoarea generație va integra un propulsor nou, tot de 2.0 litri, iar puterea promisă va trece de 400 de cai.

"Dezvoltăm un motor complet nou de 2.0 litri care va produce 400+ cai putere", a declarat oficialul AMG.

În același timp, reprezentantul companiei spune că noua generație AMG A45 se va descurca mult mai bine din punct de vedere dinamic. Sistemul de tracțiune integrală a fost și el complet regândit.

Via | TheMotorReport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru