Informații noi despre viitorul Audi R8 facelift: sportiva din Ingolstadt va primi o motorizare V6 biturbo de 2.9 litri

de Cornel Șocariciu
Luni, 19.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi pregătește lansarea lui R8 facelift. Versiunea revizuită a sportivei din Ingolstadt va fi oferită și cu un motor V6 biturbo de 2.9 litri. Unitatea va dezvolta cel puțin 440 de cai putere.

În urmă cu câteva zile, Peter Mertens, șeful departamentului de dezvoltare din cadrul Audi, a dezvăluit că producătorul german nu va oferi o a treia generație pentru modelul R8. Cu toate acestea, nemții pregătesc un facelift pentru actuala generație R8.

Conform unor surse apropiate companiei, Audi R8 facelift va fi oferit și cu o motorizare V6 biturbo de 2.9 litri. Pe Porsche Panamera 4S, propulsorul oferă 440 de cai putere la 5650 rpm și 550 Nm începând cu 1750 rpm.

În cazul lui R8 facelift, propulsorul V6 de 2.9 litri va fi oferit în mai multe versiuni de putere. Din punct de vedere estetic, sportiva constructorului din Ingolstadt va "suferi" câteva transformări minore.

În acest moment, Audi R8 este oferit doar cu un motor V10 de 5.2 litri cuplat la o cutie automată și la un sistem de tracțiune integrală quattro. Unitatea este disponibilă în două versiuni de putere: 540 CP sau 610 CP.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • Acum cateva zile era o stire ca v-a disparea din "peisaj"!
    10 1
  • someone
    deci avem un audi sub tutela vw, cu un motor de porsche si altul de lambo.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru