Informații despre viitoarea generație BMW Seria 2 Active Tourer: design preluat de la noul Seria 1 și fără versiune Gran Tourer cu 7 locuri

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer va primi o generație nouă. Modelul va avea la bază platforma UKL cu roți motrice față disponibilă în prezent pe Seria 1. Conform surselor, nemții vor elimina varianta cu șapte locuri Seria 2 Gran Tourer.

BMW Seria 2 Active Tourer, rivalul lui Mercedes-Benz Clasa B, va primi o generație nouă. Conform primelor informații, modelul va fi expus în premieră în 2020, prezentarea urmând să aibă loc la scurt timp după lansarea noului Seria 2 Coupe.

Viitoarea generație BMW Seria 2 Active Tourer va fi construită pe platforma noului Seria 1 și va prelua și o serie de elemente estetice de pe hatchback-ul compact.

Surse apropiate companiei spun că monovolumul producătorului german va avea un interior ceva mai spațios și va integra și mai multe spații de depozitare. Tot de la noul Seria 1 vor fi preluate și tehnologiile moderne. Instrumentarul de bord va putea fi comandat în versiune 100% digitală, iar în centrul planșei de bord va fi integrat ecranul noului sistem de infotainment. Cel mai probabil, viitorul Seria 2 Active Tourer va fi disponibil atât cu funcții de control prin gesturi, cât și cu un Head-up Display color.

Gama de motorizări va include unități diesel și benzină de 1.5 litri și 2.0 litri.

Actuala generație Seria 2 Active Tourer dispune și de o versiune plug-in hybrid, iar viitorul model ar putea beneficia și el de o astfel de variantă. Conform surselor, versiunea Seria 2 Gran Tourer cu șapte locuri nu va mai primi o generație nouă.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru