Infiniti va prezenta un nou concept la Pebble Beach: direcție de design pentru viitoare modele electrice și hibride după 2021

de Paul Cosma
Vineri, 10.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a publicat un teaser al unui concept ce va fi prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Noul concept Infiniti indică viziunea constructorului privind viitoarele modele electrice după anul 2021.

Mai toți constructorii auto și-au prezentat planurile privind electrificarea, pe termen scurt, mediu sau lung, respectiv ce modele electrice și hibride vor să lanseze în viitor.

Un alt exercițiu la modă în rândul producătorilor este acela de a desena și prezenta diferite concepte care să stea la baza viitoarelor lor modele.

Pe această listă s-au înscris și cei de la Infiniti, care ne-au arătat acum o imagine teaser cu un concept ce va fi dezvăluit cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, pe data de 23 august.

Noul concept Infiniti vrea să arate viziunea constructorului privind noile modele electrice și hibride ce vor fi lansate după anul 2021. Proiectul este rezultatul muncii unei echipe conduse de Karim Habib, noul director executiv de design de la Infiniti, cu specialiști din Japonia, Marea Britanie și Statele Unite.

Potrivit Infiniti, conceptul lor va sta la baza unor viitoare modele performante, eficiente și confortabile.

Via Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru