Infiniti aduce un concept nou la Detroit: prototipul anunță o nouă direcție de design

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti pregătește un concept pentru Salonul Auto de la Detroit. Niponii spun că viitorul prototip anunță o nouă filozofie de design.

Infiniti se pregătește pentru Salonul Auto de la Detroit, iar pentru a stârni și mai mult interesul fanilor, oficialii companiei au publicat o imagine teaser cu un viitor concept.

Conform declarațiilor oficiale, conceptul anunță o nouă direcție de design. Viitorul prototip pregătit de Infiniti este gata să ducă și arta la un nou nivel, într-o perioadă în care accentul a fost pus pe sisteme electrice și autonome. Noul concept o să aibă forma unui sedan, dar japonezii vor miza pe elemente stilistice mult mai provocatoare.

"Noul concept Infiniti o să ducă la un nou nivel arhitectura tradițională a unui sedan. [...] Cu un habitaclu generos și proporții echilibrate, conceptul anunță o nouă eră pentru modelele Infinti", a declarat Karim Habib, directorul de design Infiniti.

Conform unor informații apărute în luna noiembrie, viitorul concept pregătit de Infiniti pentru Salonul Auto de la Detroit ar urma să stea la baza unei noi nave-amiral.

Comentarii (3)

  • Octavian
    Marca asta de ce nu se vinde in RO? Ma refer pe canal oficial.
    4 0
  • @Octavian Ca lumea nu cumpara decat masini germane cu vechime de minimum 10 ani.
    3 4
  • Am ajuns sa nu ma mai intereseze lansarile din Europa...de ce?Deja sunt ata de previzibili ca ...efectiv sesizezi doar diferentele in special la marime...nu dau nume,se stie.Au mai ramas japonezii sa surprinda si sper s-o faca cat mai mult si bine!Daca aud de vreo lansare Mazda,Lexus,Infiniti...imediat caut si sunt curios...de germane chiar nu ma mai intereseaza cum arata...deja poti anticipa aproape orice model.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru