Încă un teaser pentru noua generație Audi A1: lansarea ar putea avea loc în 20 iunie

de Daniel Popescu
Vineri, 15.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un teaser pentru noua generație A1, care scoate în evidență forma jantelor și o parte din blocurile optice. Presa speculează că lansarea va avea loc în 20 iunie.

Audi a publicat la începutul acestei săptămâni un teaser pentru lansarea noii generații A1, în care a oferit detalii despre instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit și despre un sistem de infotainment modern care integrează un ecran tactil.

Constructorul german plusează acum cu un teaser sub forma unui GIF care arată designul jantelor și etrierele roșii. De asemenea, sunt vizibile parțial și blocurile optice ale modelului subcompact.

Teaserul publicat de Audi pe contul de pe rețeaua de socializare Twitter este însoțit de mesajul "La fel de individual ca și tine. Echipează-ți noul Audi A1 cu jante, plafon și eleroane în diferite culori". Prin acest mesaj, germanii vor să indice că noua generație A1 va oferi un grad înalt de personalizare, cel puțin din punct de vedere al culorilor disponibile.

Audi nu a oferit alte detalii despre noua generație, însă publicația franceză L'Automobile Magazine susține că lansarea este deja programată pentru 20 iunie, cel mai probabil la Barcelona, oraș la care Audi face referire în primul teaser din această săptămână.

În aceeași zi urmează să fie prezentată în Statele Unite și noua generație Volvo S60.

Via Audi, L'Automobile Magazine

Comentarii (1)

  • Anonim
    Wow....un nou Polo...Ibiza...Fabia...la un pret dublu. No thanks, prefer masinile cu personalitate!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru