În luptă cu Top Gear: Netflix va produce încă două emisiuni auto, iar "Fastest Car" a primit deja al doilea sezon

de Daniel Popescu
Vineri, 17.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Netflix a anunțat extinderea programului dedicat iubitorilor de mașini prin două noi emisiuni auto, "Car Masters: Rust to Riches" și "Hyperdrive", la care se adaugă prelungirea emisiunii "Fastest Car" pentru încă un sezon.

Serviciul de filme, seriale și documentare online Netflix a anunțat în această săptămână o extindere a programelor dedicate fanilor mașinilor, cu scopul de a-și îmbunătăți oferta în concurența directă cu Amazon Prime Video, serviciu care a preluat celebrul show Top Gear.

Prima veste este că programul "Fastest Cars" (foto) a primit confirmarea pentru sezonul 2, care va avea 7 episoade ce vor fi transmise în 2019.

Până atunci, Netflix va lansa în 14 septembrie programul "Car Masters: Rust to Riches", care va include 8 episoade în care protagoniștii vor cumpăra rable și le vor recondiționa cu scopul de a le vinde ulterior cu prețuri semnificativ mai mari.

Cea de-a doua noutate majoră pregătită de Netflix este "Hyperdrive", un show cu 10 episoade în care numeroși concurenți se vor lua la întrecere pe diverse trasee pline cu obstacole. Interesant este că în echipa de producție se află și celebra actrița Charlize Theron, însă nu este clar care va fi exact rolul acesteia.

Pe lângă aceste două noi producții, Netflix a anunțat anterior că va produce un documentar de 10 episoade despre evenimentele din spatele cortinei din sezonul 2018 al Formulei 1. Acesta va fi disponibil însă abia în cursul anului 2019.

Via Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru