Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Citan Tourer: utilitara de persoane primește un motor nou de la Renault și un pachet estetic sportiv

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Utilitara de persoane Mercedes-Benz Citan Tourer a primit pe piața europeană un nou motor diesel de 1.5 litri de până la 116 cai putere, precum și un pachet estetic sportiv.

Mercedes-Benz a anunțat în această, săptămână o actualizare a ofertei pentru utilitara de persoane Citan Tourer. Modelul poate fi comandat începând din această lună cu un motor diesel de 1.5 litri din familia OM 608, care a fost dezvoltat de partenerii de la Renault.

Unitatea de propulsie respectă noul standard de emisii Euro 6d-Temp și este disponibilă în trei versiuni: 80 CP și cuplu de 210 Nm, 95 CP și cuplu de 230 Nm și, respectiv, 116 CP și cuplu de 260 Nm.

Toate cele trei versiuni vor fi disponibile începând din vara acestui an și pe Citan Panel Van, versiunea pentru transport de marfă a utilitarei.

De asemenea, Mercedes-Benz a cuplat motorul la o nouă cutie de viteze manuală cu 6 trepte despre care afirmă că are rolul de a reduce consumul de carburant, pe lângă faptul că schimbarea treptelor de viteze este mai confortabilă.

În mod surprinzător pentru o utilitară de persoane, Citan Tourer primește și un pachet estetic sportiv numit Red Design Package.

Acesta include elemente decorative de nuanță roșie sub grila radiatorului și pe carcasele oglinzilor exterioare, pe lângă o serie de elemente gri de caroserie.

La interior, Mercedes-Benz oferă două variante pentru acest pachet, și anume pachetul Colour Interior Design cu elemente roșii pe inelele de ventilație și boxe și pachetul Chrome Interior cu elemente cromatice în aceleași zone ca și în cazul pachetului Colour Interior Design.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (5)

  • Utilitara cu pachet estetic sportiv?!? Inteleg ca e doar ,,estetic'' si nu schimba pe partea tehnica nimic, dar tot pare ridicol... Sa mai lansam si niste autobuze sport si ne-am scos. Sper sa nu irit prea tare fanii MB.
    18 0
  • Cred ca se rasuceste Rudolf Uhlenhaut in mormant daca aude de pachetul estetic sportiv numit Red Design Package pus pe un Mercedes frantuzesc.
    13 2
  • cineva
    Abia astept Citan AMG!!
    9 0
  • Edikkk
    Este exact versiunea Renault dar cu sigla de Mercedes .

    Este un Mercedes .... non Mercedes.
    11 0
  • Of, ma doare inima cand citesc stiri ca astea :(
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru