Îmbunătățiri pentru Ford Fiesta: modelul de clasă mică este disponibil în versiunile Red și Black Edition

de Cornel Șocariciu
Duminica, 14.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a pregătit edițiile speciale Fiesta Black Edition și Red Edition. Indiferent de versiunea aleasă, modelul de clasă mică are la bază nivelul de echipare ST-Line și integrează accesorii speciale pentru caroserie și interior.

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile versiuni Fiesta Red Edition și Fiesta Black Edition. Cele două ediții pregătite de constructorul american au la bază nivelul de echipare ST-Line și sunt disponibile atât pe versiunile cu trei portiere, cât și pe variantele cu cinci uși.

Noile ediții speciale pregătite de constructorul american se adresează celor care vor să iasă și mai mult în evidență. Caroseria lui Fiesta Red Edition este vopsită în culoarea Race Red, iar jantele de 17 inch, dungile de pe plafon și capotă, și carcasele oglinzilor sunt acum negre. Așa cum era de așteptat, aceeași nuanță Race Red a fost folosită și pe o serie de accesorii de la nivelul interiorului.

Varianta Fiesta Black Edition are o caroserie neagră, iar dungile de pe capotă și plafon, jantele și carcasele oglinzilor conțin detalii roșii. Indiferent de varianta aleasă, Ford propune o suspensie ceva mai rigidă.

Ford Fiesta Red Edition și Fiesta Black Edition sunt disponibile exclusiv cu motorul pe benzină de 1.0 litri EcoBoost în versiunea de 140 de cai putere cuplat la o cutie manuală cu șase trepte. 

Comentarii (2)

  • mircea badea
    culorile sunt imbunatatirile?
    4 1
  • Nu doar culorile - și prețu-i îmbunătățit. În sus. :-)
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru