Imagini și informații despre Volkswagen ID, "scăpate" în clipuri oficiale publicate din greșeală: numele hatchback-ului electric va fi ID.3

de Daniel Popescu
Marti, 07.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai multe imagini sub camuflaj și o serie de detalii despre hatchback-ul electric Volkswagen ID au fost publicate din greșeală de reprezentanța din Olanda a constructorului german.

Volkswagen a anunțat recent că va deschide miercuri, 8 mai, precomenzile pentru hatchback-ul electric ID, pentru care în prezent există doar o serie de imagini sub camuflaj și câteva detalii tehnice.

Înainte de evenimentul oficial din această săptămână, reprezentanța din Olanda a constructorului german a publicat din greșeală pe platforma Youtube o serie de clipuri de prezentare pentru noul model electric al constructorului german.

Chiar dacă numeroasele clipuri au fost eliminate în scurt timp, publicația poloneză Elektrowoz a făcut câteva screenshot-uri în care hatchback-ul electric este prezentat sub un camuflaj mai estetic decât cel folosit anterior în cadrul unor teste desfășurate în Africa de Sud.

Pe lângă noile imagini, clipul conține însă și câteva informații interesante. Astfel, numele oficial al modelului electric ar urma să fie Volkswagen ID.3, iar versiunea specială de lansare care va fi disponibilă la precomandă începând din 8 mai va purta numele Volkswagen ID.3 1st.

Potrivit unor informații anterioare, știm deja că versiunea de bază va avea un acumulator de 48 kWh cu o autonomie de 330 de kilometri (WLTP), în timp ce versiunea medie va avea o baterie de 62 kWh care va oferi o autonomie de circa 450 de kilometri (WLTP).

Cel mai probabil, ediția specială de lansare ID.3 1st va fi corespunzătoare versiunii de top, echipată cu un acumulator de 82 kWh și o autonomie de 550 de kilometri.

De asemenea, se speculează că, indiferent de versiune, ID.3 va utiliza un motor electric de 125 kW (170 CP) poziționat pe puntea spate, la fel ca în cazul conceptului.

Via Elektrowoz.pl, AutocarElectrek, AutoWeek, CaradisiacCarscoops

Comentarii (4)

  • ACE - Craiova
    Foarte asemanator cu SEAT El Born.
    Sa vedem concret preturile .....
    14 6
  • Monovolumele au murit ca sa re-invie ca electrice.
    10 4
  • Tractiune spate.. rahat.
    1 10
  • andrei
    pai hotarati-va! ba ziceti ca ce misto e sa ai tractiune spate, ba nu va place :). care e?
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru