Imagini cu farurile și stopurile lui Volkswagen ID.4: SUV-ul electric va avea o autonomie maximă de 520 de kilometri

de Daniel Popescu
Marti, 22.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat câteva imagini cu farurile și stopurile SUV-ului electric ID.4, care va avea o autonomie maximă de 520 de kilometri și va fi prezentat în 24 septembrie.

Cu numai două zile înainte de prezentarea oficială, Volkswagen continuă campania de promovare pentru SUV-ul electric ID.4. De data aceasta, constructorul german a publicat imagini cu farurile și stopurile noului model.

Farurile vor avea tehnologie LED inclusiv în echiparea standard, iar clienții vor putea alege opțional și farurile IQ.Light cu LED Matrix.

Între timp, stopurile integrează diode care emit lumini și o bandă roșie care le conectează pentru a oferi o perspectivă 3D la activarea acestora. De asemenea, stopurile au o semnătură luminoasă sub forma literei X și integrează și semnalizarea dinamică.

Volkswagen susține că efectul 3D al stopurilor reprezintă o inovație prezentă în premieră pe un model de serie.

Anterior, Volkswagen a publicat câteva imagini sub camuflaj și o serie de imagini cu interiorul, fără să ofere detalii tehnice concrete, cu excepția coeficientului aerodinamic de 0.28.

Germanii au confirmat acum că autonomia maximă a lui ID.4 va fi de 520 de kilometri, valoare stabilită pe baza standardului WLTP, și că viteza maximă de încărcare va fi de 125 kW.

Echiparea de top va oferi baterie de 77 kWh, care în cazul lui ID.3 oferea o autonomie de 550 de kilometri.

Tot acum, Volkswagen a anunțat că proprietarii de ID.4 din Statele Unite vor avea încărcare gratuită timp de 3 ani la propriile stații Electrify America, rețea cu 470 de stații de încărcare rapidă și 2.000 de puncte de încărcare.

Via Volkswagen

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Discriminare CLARA: europenii sunt mai prejos decat americanii - in ceea ce priveste alimentarea gratuita cu energie electrica?!

    Americanii au si compania TESLA care a acordat facilitati similare.....

    Eu sunt insa curios care va fi diferenta de pret intre verisorii VW ID.4 si SKODA Enyaq....probabil mai avem de asteptat pana prin iarna...
    11 1
  • Si autonomia reala?
    4 5
  • alt nume
    Ce'ti trebuie autonomia reala?? uite ce stopuri si faruri are.
    12 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru