Hyundai va lansa un concept electric: prezentarea oficială este programată pentru 10 septembrie

Publicat vineri, 16.08.2019 11:52 de Daniel Popescu

Hyundai a anunțat că va dezvălui în luna septembrie un concept electric, pe lângă prezentarea noii generații a modelului de oraș i10 și a unui model electric de competiții.

Hyundai a dezvăluit în această săptămână planurile complete pentru participarea la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Astfel, constructorul sud-coreean va prezenta un concept electric care "va demonstra modul în care Hyundai regândește mobilitatea".

Hyundai nu a oferit niciun fel de detalii tehnice despre noul concept electric, însă precizează într-un comunicat de presă că anticipează că viitoarele modele electrice ale mărcii "

vor oferi clienților mai multă libertate de a stabili designul, în același mod în care oamenii decid cum arată locuințele. În plus, interioarele mașinilor vor deveni personalizabile pe parcursul ciclului de viață".

Anterior, Hyundai a confirmat că va prezenta la Frankfurt și noua generație a modelului de oraș i10, despre care afirmă că va deveni un lider al segmentului în ceea ce privește funcțiile de conectivitate și sisteme de siguranță.

Printre altele, noul i10 va avea Apple Car Play, Android Auto, încărcare wireless pentru smartphone și cameră video de marșarier. De asemenea, în echiparea standard, noul i10 va avea sistemele Forward Collision-Avoidance Assist, Driver Attention Warning și Lane Keep Assist.

În plus, Hyundai va prezenta la Frankfurt și primul său model electric pentru competiții. Detaliile despre acesta lipsesc însă cu desăvârșire, cu excepția unui teaser misterios publicat la începutul lunii august.

Via Hyundai