Hyundai nu va participa la Salonul Auto de la Geneva: constructorul sud-coreean caută alte metode moderne pentru lansarea produselor

Publicat sâmbătă, 09.02.2019 08:44 de Cornel Șocariciu

Hyundai este al patrulea constructor auto care confirma absența de la Geneva. Oficialii producătorului asiatic spun că vor să găsească alte metode moderne pentru lansarea produselor din gamă.

Hyundai a anunțat că nu va participa cu stand propriu la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Informațiile au fost oferite de Natasha Waddington, directorul departamentului de PR din cadrul Hyundai Marea Britanie.

Reprezentantul constructorului sud-coreean a declarat că în prezent sunt căutate "alte strategii și metode moderne pentru lansarea produselor din gamă".

Astfel, Hyundai devine al patrulea constructor care confirmă absența de la Geneva. La finalul anului trecut, reprezentanții Jaguar Land Rover au declarat că se axează pe organizarea propriilor evenimente în condițiile în care nu există niciun beneficiu direct din participarea la saloanele auto. "Ne uităm la eficiența fiecărui salon auto în mod individual", au declarat oficialii Jaguar Land Rover în urmă cu câteva luni.

Ford a confirmat absența în luna octombrie a anului trecut, în timp ce Volvo a anunțat încă din luna iunie că nu va avea un stand în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | Carscoops