Hyundai Kona Iron Man: ediție specială dedicată fanilor filmelor Marvel cu Omul de Fier. Producția limitată va începe în decembrie

de Paul Cosma
Vineri, 20.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai și Marvel și-au dat mâna pentru a crea SUV-ul Kona Iron Man, o ediție specială dedicată fanilor filmelor cu Omul de Fier (Tony Stark), personaj jucat de actorul Robert Downey Jr. Producția va fi limitată și va începe în luna decembrie, urmând ca primele exemplare să ajungă la clienți din 2019.

Hyundai vrea ca modelul său Kona să devină unul dintre cele mai populare SUV-uri de pe piață. Constructorul asiatic a anunțat o colaborare cu Marvel, compania americană cunoscută pentru benzile desenate și filmele cu supereroi, prin care va fi lansat Kona Iron Man Edition.

Această ediție specială a lui Hyundai Kona este dedicată fanilor filmelor Marvel cu Omul de Fier (Tony Stark), personaj jucat de actorul Robert Downey Jr. Noul model va fi expus la San Diego cu ocazia Comic-Con 2018, eveniment ce se desfășoară în aceste zile.

Hyundai Kona Iron Man Edition are un design ce împrumută numeroase elemente distinctive de pe armura celebrului supererou. Exteriorul este vopsit într-o combinație de gri mat și o nuanță specială Iron Man Red.

Producția limitată va începe în luna decembrie a acestui an. Primele exemplare ale acestui model special vor ajunge la clienții lor în primul trimestru din 2019.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru