Hyundai introduce îmbunatățiri pentru Kona Electric: ecran de 10.25 inch și încărcare mai rapidă la curent alternativ

de Daniel Popescu
Vineri, 10.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai Kona Electric va fi disponibil de la sfârșitul acestui an cu un ecran de 10.25 inch și scaune spate încălzite, în timp ce încărcarea la curent alternativ va fi mai rapidă.

Hyundai a anunțat că va introduce o serie de îmbunatățiri pentru Kona Electric, care vor fi disponibile pentru unitățile livrate începând cu sfârșitul acestui an.

Una dintre cele mai importante noutăți este introducerea opțională a unui ecran central touch cu diagonala de 10.25 inch, care va completa astfel actuala opțiune cu ecran de 8 inch. În plus, clienții vor putea opta și pentru un sistem de încălzire pentru scaunele spate, pe lângă cel disponibil deja pentru scaunele din față.

De asemenea, producătorul sud-coreean a anunțat că va echipa Kona Electric cu un cablu de 11 kW care va permite scurtarea timpului de încărcare atunci când sunt folosite prizele clasice cu curent alternativ.

Constructorul nu menționează care va fi durata de încărcare completă la utilizarea unei astfel de prize, însă cu cablul actual timpul de așteptare este de 31 de ore. La utilizarea stațiilor de încărcare rapidă de până la 100 kWh, bateria se încarcă până la 80% în numai 50 minute, la fel ca până acum.

Nu în ultimul rând, Hyundai va introduce noi funcții pentru Kona Electric prin intermediul aplicației mobile Blue Link.

Aceasta va permite activarea sistemului de climatizare înainte de urcarea la volan sau deschiderea portierelor prin tastarea unui cod PIN. În plus, mașina va putea fi pornită și prin intermediul aplicației, care va oferi informații și despre necesitatea unei vizite în service.

Via Hyundai

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Hyundai Kona este una din cele mai interesante maşini cu interiorul NOU de EPOCĂ NOUĂ !!

    Doar cei de la Lincoln şi de la Honda mai sunt în aceeaşi categorie al interiorului.

    Bine, datorită clasei, cele Lincoln Aviator, Navigator , Crossair sunt absolut superbe.
    Păcat că fiind americane nu au prevăzute nicio electrificare gen Lexus sau Infiniti.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru