Hyundai i30 N-Line debutează în această vară: pachet estetic agresiv și comportament dinamic revizuit

de Cornel Șocariciu
Vineri, 22.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai pregătește versiunea i30 N-Line. Modelul producătorului asiatic va fi prezentat în această vară și promite un pachet estetic agresiv și un comportament dinamic revizuit. Noul Hyunda i30 N-Line ar urma să ajungă în showroom-uri până la finalul anului curent.

La jumătatea anului trecut, Hyundai a lansat noul i30 N (foto). Versiunea de performanță a modelului de clasă compactă poate fi comandată cu un motor de 2.0 litri care dezvoltă 250 de cai putere și 353 Nm. Constructorul asiatic oferă și pachetul Performance care crește puterea motorului până la 275 CP.

Pentru ca trecerea de la versiunile normale la varianta de performanță să aibă loc ceva mai lin, Hyundai propune nivelul de echipare N-Line. Acesta este asemănător cu ST-Line, pachet oferit de Ford. Conform unor surse apropiate companiei, noul Hyundai i30 N-Line va fi prezentat în această vară, urmând ca primele exemplare să ajungă în showroom-uri până la finalul anului curent. 

Hyundai i30 N-Line va avea jante de 18 inch "încălțate" cu anvelope Michelin Pilot Sport 4, un pachet estetic agresiv, influențat de liniile versiunii i30 N și o serie de accesorii vopsite în roșu. Interiorul va prelua și el o serie de elemente pe care în prezent le găsim doar pe versiunea de performanță i30 N.

În plus, surse apropiate companiei spun că varianta i30 N-Line va avea și o suspensie mai rigidă comparativ cu versiunile "civile". Nivelul de echipare N-Line ar urma să fie disponibil cu o gamă variată de motorizări, această soluție fiind utilizată și de Ford pe gama ST-Line.

Dar constructorul asiatic nu se oprește aici. Conform informațiilor, nivelul de echipare N-Line ar urma să fie introdus și pe alte modele din gamă. În tot acest timp, gama de performanță N urmează să fie completată de Tucson N, model aflat deja în dezvoltare.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru