Hyundai a prezentat versiunea i30 N Line: aspect sportiv și îmbunătățiri tehnice pentru hatchback-ul asiatic

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a prezentat noua versiune i30 N Line. Aceasta promite un aspect exterior ceva mai sportiv, o suspensie mai rigidă și un interior ușor îmbunătățit. Clienții vor putea alege fie motorul pe benzină de 1.4 litri și 140 CP, fie unitatea diesel 1.6 litri de 136 CP.

La jumătatea anului trecut, Hyundai prezenta noul i30 N. Versiunea de performanță a hatchback-ului de clasă compactă dispune de un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să producă 250 CP (275 CP cu pachetul Performance) și 353 Nm.

Pentru ca trecerea de la versiunile "civile" la varianta de performanță să aibă loc mai lin, producătorul asiatic a lansat echiparea N Line. Noul Hyundai i30 N Line oferă modificări estetice influențate de varianta de performanță i30 N, îmbunătățiri tehnice și un interior cu accente sportive.

Spoilerele față și spate au fost revizuite și au accente gri, jantele de 18 inch vin cu un design nou, iar sistemul de evacuare dispune de terminații duble. Totodată, pe aripile laterale apare și noul logo N Line. La interior, clienții vor putea alege scaune îmbunătățite care oferă un suport lateral mai bun și un volan îmbrăcat în piele perforată. Logo-ul diviziei N își face și el apariția pe o serie de accesorii din habitaclu.

Noul Hyundai i30 N Line a primit o suspensie mai rigidă comparativ cu versiunile "civile" și un sistem de frânare îmbunătățit care integrează discuri mai mari.

Noul nivel de echipare N Line va putea fi comandat fie cu motorul pe benzină de 1.4 litri care oferă 140 de cai putere și 242 Nm, fie cu unitatea diesel de 1.6 litri capabilă să genereze 136 CP și 280 Nm. În același timp, Hyundai spune că răspunsul celor două motoare a fost îmbunătățit.

Noua versiune Hyundai i30 N Line va fi disponibilă în Europa începând cu această vară.

Comentarii (3)

  • Ce bataie de joc cu N-Line asta. Arata la fel ca i30 obisnuit. Macar de ar fi fost disponibil intr-o varianta "warm hatch" cum e FR-ul la Seat.
    8 7
  • @Liviu: De ce e bataie de joc?! Esti obligat sa cumperi? :))
    5 3
  • @ANV Obligativitatea (sau non-obligativitatea) de cumparare si bataia de joc nu se exclud. Asocierea facuta de tine e poate cel mai stupid lucru pe care am avut ocazia sa il intalnesc. Nu sunt obligat sa cumpar, dar e o bataie de joc la adresa potentialilor cumparatori. Adica pentru ce sa pui N-Line, daca arata la fel? Daca te uiti la S-Line la Audi sau AMG-Line, sau cum i-o zice, la Mercedes, o sa vezi diferente vizuale considerabile. Nici acolo nu esti obligat sa cumperi, dar macar stii pentru ce costa in plus optiunea.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru