Hyundai a dezvoltat un nou airbag pentru spațiul dintre șofer și pasagerul din dreapta: airbag-ul va fi disponibil pe viitoarele modele din grup

de Paul Cosma
Miercuri, 18.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezvoltat un nou airbag pentru spațiul dintre șofer și pasagerul din dreapta. Asiaticii spun că protecția suplimentară va reduce cu 80% leziunile suferite de șofer și pasager în urma unui accident. Noul airbag va fi disponibil pe viitoarele modele din grup.

Grupul Hyundai a prezentat un nou airbag care să ofere o protecție sporită pentru șofer și pasagerul din dreapta în cazul unui accident.

Airbag-ul montat sub scaunul șoferului promite să-l protejeze pe acesta de o “coliziune” cu pasagerul, astfel încât leziunile în zona capului să scadă cu până la 80%.

Hyundai anunță că noua tehnologie va fi disponibilă pentru toate modelele din grup. Asiaticii spun că lucrează constant la îmbunătățirea siguranței pasagerilor, dorind să fie pregătiți și pentru testele mai “dure” din partea organizației EuroNCAP.

Via Hyundai

Comentarii (2)

  • Ovidiu
    Oare S class / 7 Series / A8 sunt cu mult mai sigure decat un Genesis G90 ?
    2 0
  • Da, sunt.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru