Hamilton își dorește o luptă echilibrată pentru titlu cu Verstappen și Leclerc: "Nu speram la un astfel de sezon"

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susține că ar prefera să lupte roată la roată cu Max Verstappen și Charles Leclerc pentru titlul mondial în loc să domine sezonul așa cum se întâmplă în acest an.

Cu trei victorii obținute în primele patru curse, Lewis Hamilton are deja un avans de 30 de puncte în clasamentul general în fața coechipierului său, Valtteri Bottas.

În plus, Mercedes a demonstrat deja că nu are practic nicio rivala la victorie în acest an, iar Hamilton este dezamăgit că nu se poate bucura de dueluri echilibrate în lupta pentru trofeu.

"În special când eram în karting am crescut cu dueluri roată la roată, asta mi-a plăcut întotdeauna și pentru asta mă trezesc dimineața. Nu este lupta pentru titlul la care speram. Aș prefera mai mult să am lupte roată la roată cu Verstappen și Leclerc. Parcurg tururile necesare, dar nu este o luptă atât de strânsă", a declarat britanicul.

Hamilton speră ca în perioada următoare regulamentul tehnic să fie schimbat pentru a permite o apropiere a performanțelor obținute de echipe.

"Sper ca în viitor lupta să fie mai echilibrată. E vorba de reguli. Fiecare echipă are reguli de respectat, iar noi am făcut o treabă excepțională.

Nu poți da vina pe echipă pentru asta. Nu este vina noastră. Cred că Ross Brawn ne pregătește monoposturi mai echilibrate. Sper să nu fie lent ca un monopost de GP2, iar apoi sper să avem mai multe curse ca în karting", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (12)

  • Povesti cu zmei, l-am auzit deja in sezoanele precedente cum se plange cand ceilalti sunt in stare sa concureze cu el
    Si dece nu zice nimic de Botas? Sau echipa deja are grija de el?
    20 1
  • Neutru pentru The Dot
    Cinism?Sarcasm?Poate ne spuneThe Dot că are răspuns la toate.Zilele trecute am scris de cele două cupe primite de Hamilton și el a găsit explicația.M-am uitat din nou la cursa din 2018 când a câștigat Vettel și binențeles că lui Vettel i s-a dat o singură cupă. Are o explicație The Dot și va propune o a treia cupă pentru duminică când va câștiga din nou
    9 0
  • Neutru
    „Discriminarea pozitivă”tot discriminare este.
    7 0
  • @Cyrus, el acum se aseamănă cu un politician român când ba promite, ba acuză, doar în folosul imaginii sale. Spusele britanicului au fost clare sau cu jumătate de gură?
    "Dați-i omului o mască și vă va spune cine este"- Oscar Wilde
    În cursa precedentă cea mai frumoasă depășire a fost aceea în care Vettel a fost depășit pe exterior (nu-mi mai amintesc de cine) umăr la umăr. Pe britanic, într-o astfel de fază, l-aș vedea în stare să-și împingă adversarul în afara circuitului tremurându-i lenjeria pe el de frică.
    10 2
  • Costel
    brunetu' suprem minte de-ngheata apele!

    brunetu' suprem profita si savureaza la maxim acest avantaj urias de performanta oferit de Brackley in ultimii sapte ani, insusi englezii sai ii imputa in mod repetat "strategia" parsiva din destule gp-uri atunci cand reduce voluntar gazul pentru a-si dramatiza fadele izbanzi......

    ceea ce-mi repugna major si-ar trebui sa nasca ingrijorare ii abordarea la limita pedofiliei a brunetului suprem care iata ca-si doreste mai nou dueluri cu vlastare pe cat de fragile pe atat de vulnerabile intr-o disputa cu o persoana adulta, da' na, atunci cand iti cunosti carentele in confruntari cu rivali din aceeasi generatie si caliti in deja prea multe razboaie parca si pedofilia ii partial cautionabila....... ...cautionabila brunetului suprem!
    11 8
  • Neutru
    Și apropo de corectitudine;În această săptămână,Toto,Hamilton și Botas au alergat cu mașini Mercedes similare celei de siguranță pe circuit pentru antrenament.O fi legal no fi ?Dar de ce că nu au cum să piardă.
    10 1
  • @Neutru, uite aici întreg regulamentul:
    https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Formula_1

    Chiar vreau să îl studiez și eu amănunțit.
    3 1
  • Neutru
    Expertul Brigestone, Kees Van de Grint aflat la Silverstone zice că Mercedes a avut probleme cu pneurile deoarece au mers cu presiune mai mică.
    6 0
  • Neutru
    Am revăzut și cursa din 2019 și tot o cupă a fost.Ce zici TheDot îi fac o statuie până duminică că tot au distrus BLM statuile și a rămas locuri libere?
    7 1
  • Fatarnic ! Nu ar mai trebui sa vorbeasca, la masina pe care o are !
    7 1
  • Lewiston
    O sa aiba parte in 2022. S-ar putea ca atunci sa-si schimbe parerea.
    4 0
  • Ma doare exact in cot de parerea pavianului impletit!
    S-a vazut clar de ce potential avea cand avea un contracandidat pe masura lui!
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru