Hamilton anticipează un sezon echilibrat: "Este greu de anticipat cine va fi mai rapid"

Publicat vineri, 30.03.2018 17:39 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton consideră că doar după primele patru curse își va putea face o opinie despre cât de rapizi sunt rivalii săi, însă anticipează un sezon competițional.

Lewis Hamilton a început noul sezon cu un pole position în Australia, însă britanicul a fost învins în cursa de Sebastian Vettel ca urmare a unui Safety Car virtual și a erori de software înregistrată de Mercedes.

Pilotul britanic admite că cei de la Ferrari au un monopost rapid, însă afirmă că este prematur să-și facă o opinie despre valoarea reală a echipelor.

"Din experiența mea, nu înțelegi concret ce se întâmplă decât după primele patru curse. Până acum a fost doar prima cursă, așa că nu am nicio idee. Mergem în Bahrain, unde Ferrari sunt foarte rapizi pe liniile drepte, pentru că întotdeauna s-au descurcat bine pe circuitele călduroase. Chiar dacă este o cursă în nocturnă, Bahrain este dificil pentru pneuri. Așa că nu am nicio idee, dar vă pot spune că nu va fi ușor și va fi echilibrat", a declarat el.

De asemenea, Hamilton anticipează că unul dintre rivalii săi la titlu va fi coechipierul său Valtteri Bottas, în ciuda faptului că finlandezul a început sezonul cu un accident în calificările de la Melbourne.

"Bottas va lupta pentru victorii în acest an și nu va fi mereu ca în Australia. Anul trecut a fost important să avem ambele monoposturi acolo și acum avem dovada că este și mai important, mai ales că Red Bull și cei doi piloți Ferrari sunt acolo sus", a adăugat el.

Via SkySports

 • ., vineri, 30.03.2018 17:54

  Mananca rahat, are cea mai buna masina!

 • kimi, vineri, 30.03.2018 19:26

  deci pe circuitele ferrari va fi echlibrat?:)

 • ctl, vineri, 30.03.2018 21:42

  circuite gen monza,spa,e posibil sa nu mai fie circuite mercedes in acest an!

 • Ha,ha,ha..., sâmbătă, 31.03.2018 14:12

  Clar au in acest moment masina mai raida pe un tur, deci daca monoposturile Mercedes sau el pleaca din pole si nu apar probleme, greu de crezut ca pot fi depasiti de Ferrari sau RBR. In schimb ei, mai ales Lewis...cred ca poate depasii pe traseele mai permisive, am vazut asta anul trecut. P.S. sustinator Ferrari...

 • Radu, sâmbătă, 31.03.2018 22:40

  Vettel va confirma in Bahrein ca masina Ferrari e foarte aproape de Mercedes, daca nu cumva chiar egala.

 • alex, duminică, 01.04.2018 06:55

  Eu nu cred ca Ferrari este aproape de Mercedes si nici ca este egala, s-a vazut in comparatia din turul de calificari diferenta, tin cu Ferrari dar se vede comparatia.