Garmin va furniza sisteme de navigaţie pentru viitoarele modele Mercedes

de Bogdan Mirică
Joi, 04.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Garmin a anunţat că va deveni principalul furnizor de sisteme de navigaţie pentru Mercedes. Toate modelele germanilor vor beneficia de această tehnologie în maxim 4 ani.

Garmin, liderul global în domeniul navigaţiei prin satelit, a anunţat încheierea unui parteneriat cu grupul Daimler. Se pare că germanii i-au ales pe cei de la Garmin pentru furnizarea sistemelor de navigaţie ce vor fi instalate pe viitoarele modele Mercedes.

Navigaţia Garmin va fi complet integrată în sistemul multimedia Mercedes în maxim patru ani. Pe lângă serviciile de navigaţie clasice, sistemele multimedia Mercedes vor putea oferi şi indicaţii de ghidare prin intermediul unui ecran poziţionat în spatele volanului. Acţionarea comenzilor se va putea face fie prin panoul de comenzi situate pe consola centrală, fie prin comandă vocală.

Mai mult decât atât, noua generaţie de sisteme de navigaţie Garmin va oferi informaţii esenţiale privind poziţionarea. Acestea vor fi folosite de sistemul Advanced Driver Assistance, care a fost gândit pentru a oferi ajutor şoferului în situaţii limită.

Urmareste Automarket
În prezent, Garmin oferă soluţii de integrare a sistemelor de navigaţie sau telematice pentru sectorul auto, aviatic şi maritim.
Printre companiile auto către care mai livrează componente se numără şi Alianţa Renault-Nissan, despre care se ştie că deţine un parteneriat de colaborare cu Mercedes.

via Garmin

Comentarii (2)

  • Asta este foarte bine. Garmin e unul din cele mai bune sisteme de navigatie la ora actuala.
    6 4
  • Producatorul american Garmin este lider in acest domeniu.
    12 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru