Funcții noi pentru Google Maps în România: cât de aglomerate sunt mijloacele de transport în comun și cât este întârzierea până la destinație

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 28.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google Maps a primit în România o funcție care estimează aglomerația din mijloacele de transport în comun și întârzierea cu care ajungi la destinație în funcție de trafic.

Google a anunțat lansarea unor funcții noi pentru aplicația de navigație Maps care vor fi disponibile în 200 de orașe din întreaga lume, prin care se numără și câteva din România. Ambele funcții se aplică pentru informațiile oferite pentru transportul în comun.

Astfel, pe baza unor estimări, Google Maps va indica utlizatorilor cât de aglomerate sunt mijloacele de transport care sosesc într-o anumită stație, inclusiv pentru autobuze, troleibuze, tramvaie și metrou. Această funcție va fi disponibilă în faza inițială în București și Cluj-Napoca.

Cea de-a doua funcție se referă la estimarea întârzierilor pe care le vei avea la călătoriile cu mijloacele de transport în comun în funcție de situația traficului în timp real. Astfel, vei putea afla în timp real la ce oră ajungi la destinație, pentru a determina din timp dacă întârzii și trebuie să cauți o alternativă. Această funcție va fi disponibilă de asemenea în București și Cluj-Napoca, dar și în Constanța.

Noile funcții sunt disponibile începând de astăzi atât pentru aplicația de Android, cât și pentru varianta dedicată platformei iOS utilizată de iPhone. Utilizatorii nu trebuie să facă actualizări la aplicații, întrucât noile funcții sunt introduse printr-un update automat de tip server-side.

Via Google

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru