Francezii de la PSA continuă reorganizarea Opel și Vauxhall: mai mulți dealeri vor fi închiși din cauza vânzărilor slabe

de Petre Barac
Marti, 17.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel și Vauxhall vor reduce numărul de dealeri pe care îi dețin, ca urmare a vânzărilor slabe în special în Marea Britanie, conform planului de reorganizare gândit de grupul PSA. Francezii vor să reducă semnificativ costurile celor doi producători.

După ce a cumpărat Opel şi Vauxhall de la General Motors, PSA a înaintat un plan de restructurare prin care cele două branduri să redevină profitabile.

Printre măsurile anunțate recent se numără și închiderea unui număr de 100 de dealeri Vauxhall în Marea Britanie, circa o treime din total.

Potrivit publicației Automotive News, restructurarea pregătită de PSA vizează și închiderea unor dealeri Opel. Francezii sunt nemulțumiți de vânzările slabe înregistrate de Opel și Vauxhall, în special în Marea Britanie, și vor să reducă nivelul costurilor cât mai mult. În 2017, vânzările Opel-Vauxhall au scăzut cu 22% în Marea Britanie.

“Cerințele actuale din industrie nu justifică un număr atât de mare de dealeri pentru Opel și Vauxhall, a declarat Stephen Norman, noul șef Vauxhall.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Antonim pentru “chibzuință” ? PSA.
    Antonim pentru “răbdare” ? PSA.
    Antonim pentru “imaginație” ? Evident, PSA.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru