Francezii au lansat DS3 Connected Chic: acum poți plăti contactless cu cheia mașinii

Publicat luni, 11.09.2017 11:51 de Cornel Șocariciu

Brandul DS a introdus ediția specială DS3 Connected Chic. Lansat doar în Marea Britanie, modelul constructorului francez integrează o cheie cu ajutorul căreia poți face plăți contactless.

Brandul DS a lansat versiunea DS3 Connected Chic pentru piața din Marea Britanie. Modelul constructorului francez integrează jante de 17 inch cu design special, o caroserie vopsită în două culori și blocuri optice DS LED Vision Xenon.

Dar cea mai interesantă opțiune disponibilă pe DS3 Connected Chic se află integrată în cheia mașinii. Francezii spun fiecare exemplar va sosi cu o cheie cu ajutorul căreia vei putea plăti contactless. Suma maximă pe care britanicii o pot utiliza în cazul unei plăți contactless cu cheia lui DS3 este de 30 de lire.

O aplicație de mobil o să îi ajute pe clienții lui DS3 Connected Chis să monitorizeze tranzacțiile efectuate cu ajutorul cheii. Francezii spun că chip-ul integrat în cheia mașinii are o valabilitate de minimum trei ani.

Întrucât vorbim despre o ediție specială, DS3 Connected Chic va fi disponibil pentru comandă până în 30 septembrie. Dacă feedback-ul primit de constructorul francez o să fie unul pozitiv, atunci acest tip de cheie ar putea fi introdus și pe alte modele din gamă.

  • vianu, luni, 11.09.2017 12:03

    ea frumoasa si el cu profil de lord....englezi 100%