Ford Puma va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt în echiparea Titanium X: jante din aliaj de 18 inch și inserții din lemn

de Daniel Popescu
Joi, 05.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a confirmat că noul SUV Puma va debuta în fața publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt în echiparea Titanium X, care include, printre altele, jante din aliaj de 18 inch și inserții din lemn.

Ford a prezentat primele imagini și informații tehnice despre noul SUV Puma produs la uzina de la Craiova în cadrul unui eveniment media care a avut loc la sfârșitul lunii iunie. Totuși, la vremea respectivă, constructorul american a prezentat doar echiparea ST-Line a noului model.

Ford a anunțat însă acum că noul Puma va avea premiera pentru public cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care se va desfășura pe parcursul săptămânii viitoare. În plus, publicul prezent la salonul din Germania va avea ocazia să vadă Puma în echiparea Titanium X.

Cu această ocazie, Ford a publicat o serie de imagini cu Puma în echiparea Titanium X, însă caracteristicile principale ale acestei au fost făcute publice încă de la prezentarea dedicată presei în luna iunie.

Astfel, Puma în echiparea Titanium X include la exterior jante din aliaj de 18 inch cu 10 spițe Pearl Grey sau pasaje pronunțate ale roților, în timp ce partea frontală primește finisaje negre, iar proiectoarele de ceață sunt prevăzute cu rame integrate în orificiile prizelor de aer frontale.

Între timp, prizele de aer din spate și scutul antiderapant au o serie de elemente gri metalice.

La interior, echiparea Titanium X oferă un volan cu efect de piele, inserții de lemn care înconjoară panoul de instrumente și inserții de țesături moderne pentru partea interioară a ușilor.

De asemenea, scaunele frontale beneficiază de masaj lombar, iar sub planșa de bord există un spațiu pentru încărcarea wireless a telefoanelor.

Via Ford

Comentarii (15)

  • ACE - Craiova
    Deja am vazut o masina in Craiova, cu numere rosii.
    Arata super !!!!
    19 6
  • zamaraii
    Numere de Anglia si volan pe stanga? Cand si pe la noi asa ceva? :D
    5 3
  • Nuuu...ce insertii de lemn...unde ? Doamne d-zeule , sper sa nu vad plastice d-alea kitchoase cu aspect de parchet !!! Nu are absolut nici-o treaba masina asta cu nici-un ornament cu aspect de lemn , sa puna ce plastic vor ei ( cu aspect lucios, mat, aluminiu, "brushed metallic", sau ce-o fi) dar numai cu aspect de lemn nu ! Si asa interiorul este la limita acceptabilului , numai ornamente cu aspect de lemn ar mai trebui !
    18 4
  • Ai un 10 de la mine. N-are ce sa caute lemnul in masini.
    6 6
  • ce motorizari are noul puma ??????????????????????
    1 5
  • lemnul merge bine la masini.

    eu am unul sub scaun
    12 2
  • @wtf: Detalii complete gasesti de la prezentarea oficiala din luna iunie: https://www.automarket.ro/stiri/acesta-este-noul-ford-puma-am-fost-primii-jurnalisti-romani-care-au-vazut-92173.html
    2 1
  • Octavian
    Arata bine si pe gri dar parca albastrul ala era si mai si.

    Jurnalistii AM au o pasiune pt jante. Sa fie cat mai mari...
    6 1
  • 164154
    @vianu :)) nu stiu cati s-au prins... oricum, tare :))

    PS: de la o vreme dai cam rar pe aici, pe cand altii, care chair ar trebui sa ne mai scuteasca o vreme (sau definitiv), continua inexorabil sa ne agaseze.
    8 7
  • @164154...tot timpul sunt pe aici

    intervin telegrafic sa par, asa, 'teligent, filosof, detasat :))

    cat despre unii numiti...ehh...fiecare are rostul lui. De exemplu un comentariu de ala lung si scutesc un extraveral...
    11 4
  • Fara alehas
    @vianu
    Prefer otelul ;) ...Chestie de gusturi.
    Hai Romania !!
    4 4
  • Rudolf D.
    Urata masina.
    Sper sa fie doar opinia mea subiectiva, chestie de gust.
    1 6
  • Edikkk
    Ford Ka +++

    Este frumoasă şi nu este frumoasă.... Parcă din lateral şi spate da dar din faţă nu
    3 2
  • @individu de mai sus :e simplu ca sa te decizi , iti place Ford Ka sau nu-ti place ? Esti sublim ,ar trebui sa te inregistrezi la OSIM .
    5 2
  • chibitu,
    Pai tot imi luasem gandul de la Macan.....iaca Ford si-a facut mila de mine si imi propune Posche-ul saracului.... nu arata rau deloc as zice.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru