Ford pregătește un SUV compact pentru piața chineză: modelul Territory va fi lansat la început de 2019, în parteneriat cu o companie locală

de Paul Cosma
Vineri, 17.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford vrea să lanseze un SUV pentru piața din China, la începutul anului viitor. Modelul Territory, poziționat între EcoSport și Kuga, a fost dezvoltat alături de compania chineză Jiangling Motors.

Ford pregătește ofensiva pentru piața chineză, cu 50 de modele noi până în 2025, conform strategiei americanilor pentru cea mai mare piață auto din lume.

Primul dintre ele va fi Territory, un SUV compact poziționat între EcoSport și Kuga, ce va fi lansat la începutul anului viitor. Proiectul a fost dezvoltat în parteneriat cu Jiangling Motors, partenerul Ford pe piața chineză.

“Este un produc unic pentru China,” a declarat Jim Farley, președinte Global Markets Ford. Noul Ford Territory va fi lansat cu un motor pe benzină, propulsie mild hybrid sau plug-in hybrid.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru