Ford pregătește un EcoBoost mai puternic pentru Mustang: noul motor este așteptat în 2020

de Paul Cosma
Vineri, 15.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford lucrează la o versiune mai puternică pentru motorul EcoBoost de 2.3 litri ce echipează modelul Mustang. Așteptat anul viitor, noul motor este menit să reducă decalajul dintre EcoBoost-ul actual ce oferă 290 CP și V8-ul de 450 cai putere.

La finalul lui 2017, Ford a prezentat versiunea revizuită a lui Mustang. Muscle car-ul Ovalului Albastru a primit câteva modificări estetice, îmbunătățiri tehnologice, motorizări ușor revizuite și o transmisie automată nouă. Ford Mustang facelift este disponibil pe piața din România, începând cu 38.800 de euro.

În prezent, americanii oferă două motorizări, un EcoBoost de 2.3 litri de 290 CP și un V8 de 5.0 litri capabil să producă 450 CP.

Situația ar urma să se schimbe de anul viitor, când Ford este așteptat să prezinte o nouă motorizare pentru Mustang, după cum susține presa americană.

Deși informația nu este oficială, surse din cadrul Ford susțin că motorul EcoBoost de 2.3 litri va primi o versiune mai puternică în 2020. Scopul este reducerea decalajului dintre motorul actual (290 CP) și V8-ul de 450 de cai putere.

Cel mai probabil, noul motor EcoBoost va fi asemănător cu propulsorul ce echipează Focus RS și dezvoltă 350 de cai putere.

Via Hagerty

Comentarii (1)

  • Avem două informații:
    -noul motor EcoBoost de 2.3 litri, menit să reducă decalajul dintre EcoBoost-ul actual ce oferă 290 CP și V8-ul de 450 cai putere;
    -cel mai probabil, noul motor EcoBoost va fi asemănător cu propulsorul ce echipează Focus RS și dezvoltă 350 de cai putere.
    Pentru a lungi textul și pentru a scoate un articol scremut, autorul repetă obsedant informațiile. Curat murdar!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru