Ford ar putea transforma Mondeo într-un SUV: lansarea noului model, estimată în 2021

de Paul Cosma
Marti, 16.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford ar putea transforma Mondeo într-un SUV, din cauza scăderii vânzărilor sedanului, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa britanică. Astfel, Ford s-ar pregăti să relanseze Mondeo sub forma unui SUV în anul 2021.

Nemulțumiți de performanțele din Europa, Ford a anunțat o schimbare radicală a strategiei și pregătește 3 modele noi în următorii 5 ani, printre care și SUV-ul electric inspirat de Mustang, a cărui lansare va avea loc la sfârșitul lui 2020. Acestea se vor adăuga la portofoliul Ford, pe lângă Puma, noua generație Kuga și viitorul Explorer plug-in hybrid.

Din cauza vânzărilor slabe ale lui Mondeo, sedanul ar putea fi transformat într-un SUV și, astfel, să contribuie la ofensiva Ford pe piața europeană, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa britanică.

Posibilul SUV Ford Mondeo ar urma să fie lansat la începutul anului 2021, conform publicației Autocar. Jurnaliștii britanici susțin că viitorul model va fi dezvoltat pe platforma C2 (ca în cazul Focus) și că va fi oferit în versiuni diesel, pe benzină, dar și mild-hybrid.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru