Ford a produs doar 50 de exemplare ale supecarului GT. Restul clienților vor fi afectați de o amânare a livrărilor

de Bogdan Mirică
Vineri, 21.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat o serie de întârziere în procesul de producție al supercarului GT. Din fericire, ritmul de producție va crește și Ford va putea livra 250 de mașini pe an.

Este unul dintre cele mai dorite supercaruri ale momentului, plasarea comenzilor fiind un întreg proces de acceptare pentru clienți. Ford GT a reușit să fie considerat drept unul dintre cele mai dorite produse din segmentul exotic, chiar dacă nu are tradiția unor modele din gama Lamborghini și Ferrari.

Ford anunțase inițial că va produce doar 500 de exemplare ale lui GT, dar cele 6000 de cereri i-au făcut pe americani să se răzgândească și să anunțe prelungirea perioadei de producție cu alți doi ani, până în 2020.

Chiar și în acest context, Ford anunță că există unele întârzieri în livrarea unor exemplare, cauzate de furnizori și de omologarea unor componente care ar urma să grăbească producția și să scadă timpul de așteptare al clienților.

Urmareste Automarket
Ford a trimis deja o scrisoare proprietarilor viitorului GT în care anunță că „procesul de producție necesar construirii acestor vehicule pentru piețele globale forțează ajustarea timpilor originali de lansare”.

Până în prezent, uzina Ford din Ontario a reușit să producă doar 50 de exemplare GT.

Odată ce omologările și problemele cu furnizorii vor fi rezolvate, Ford va putea să producă un GT în fiecare zi.

Producția anuală va însuma 250 de exemplare pe an, până în 2020. Noul Ford GT a ajuns deja la o serie de clienți celebri: vedeta de televiziune americană Jay Leno, Bill Ford, directorul executiv al companiei și mark Fields, fostul CEO Ford.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru