Ford a lansat Family Fun Hub: platforma online propune activități speciale de izolare pentru copii și părinți

de Cornel Șocariciu
Marti, 07.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a lansat o platformă online cu activități speciale dedicate copiilor și părinților. Aceasta se numește Family Fun Hub și include o carte de colorat și diverse jocuri. Platforma este disponibilă și în limba română.

În urmă cu doar câteva zile, Ford România a lansat campania #StaiAcasă și a introdus un nou serviciu care presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service.

Acum, constructorul american propune o platformă online care integrează o serie de activități speciale pentru copii și părinți. Platforma se numește Family Fun Hub și este disponibilă și în limba română.

Conform oficialilor Ford, website-ul a fost proiectat pentru a oferi copiilor și părinților o modalitate de a trece mai ușor și într-un mod distractiv peste această perioadă petrecută în casă. Platforma integrează o carte de colorat și diverse jocuri de tipul "Găsește diferențele", "Labirit" sau "Unește punctele". Totodată, pe platformă a fost încărcat și un clip care prezintă unele dintre cele mai interesante jocuri video disponibile în acest moment. 

Pe parcursul lunii aprilie, Ford Family Fun Hub va fi actualizat cu diverse activități, teste, animații, clipuri video și jocuri interactive.

Via | Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru