Fiat 500L primește versiune S-Design: culoare nouă pentru caroserie și jante de 17 inch

de Daniel Popescu
Vineri, 21.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Monovolumul Fiat 500L a primit o versiune S-Design care include o nouă culoare pentru caroserie, jante exclusive de 17 inch și câteva îmbunătățiri minore la interior.

Monovolumul Fiat 500L a primit un facelift în primăvara anului trecut, iar constructorul italian a decis că este momentul potrivit pentru o versiune S-Design, care include o serie de modificări minore din punct de vedere estetic.

Fiat 500L S-Design mizează pe o nouă nuanță de culoare arămie pentru caroserie, combinată cu plafonul negru și un finisaj Myron pe mânerele portierelor, carcasele oglinzilor sau grilă. De asemenea, modelul este echipat cu jante de 17 inch preponderent negre, dar și cu proiectoare de ceață, în timp ce geamurile spate au o ușoară tentă fumurie pentru mai multă discreție.

La interior, aceeași nuanță de negru este disponibilă pe dashboard, în timp ce tapițeria este cea specifică versiunilor S-Design.

Noul 500L S-Design va fi disponibil cu 3 motoare. Fanii unităților pe benzină au la dispoziție motorul de 1.4 litri și 95 de cai putere, însă dacă preferi diesel poți alege între motorul MultiJet II de 1.3 litri și 95 de cai putere și unitatea MultiJet II de 1.6 litri și 120 de cai putere

Motorul diesel de 1.3 litri și 95 CP este singurul care poate fi comandat și împreună cu o cutie de viteze robotizată, în timp ce celelalte două sunt disponibile doar cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Versiunile S-Design mai sunt disponibile și pe 500X, Tipo și 124 Spider.

Via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru