Ferrari a livrat peste 6.800 de unități în primele 9 luni: cerere în creștere pentru modelele Portofino și 812 Superfast

de Paul Cosma
Luni, 05.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a livrat 6.853 de mașini către clienții săi în primele 9 luni din 2018, cu 7% mai multe decât în aceeași perioadă de anul trecut. Constructorul italian a raportat o creștere a interesului pentru modelele Ferrari Portofino și 812 Superfast.

Ferrari a publicat rezultatele financiare pentru trimestrul al treilea din 2018 și informațiile la zi privind livrările înregistrate la sfârșitul lunii septembrie.

Astfel, aflăm că Ferrari a livrat un total de 6.853 de unități în primele 9 luni, în creștere cu 7% față de același interval din 2017.

Performanța a fost atinsă datorită cererilor în creștere pentru motoarele V8 (modelul Portofino, 11.4%), dar și pentru propulsoarele V12 (modelul 812 Superfast, 7.9%).

Constructorul din Maranello a avut creșteri ale livrărilor în toate regiunile în care este prezent. În luna septembrie, noul șef de la Ferrari, Louis Camilleri a prezentat investitorilor strategia companiei pentru perioada următoare.

Acesta a promis lansarea a 15 modele noi, printre care hibrizi, un SUV și mai multe ediții speciale, în efortul de a dubla veniturile actuale la circa 2 miliarde de euro până în 2022.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru