Fără break de performanță: șeful BMW M exclude lansarea unui astfel de model bazat pe viitorul M3

de Cornel Șocariciu
Vineri, 30.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Markus Flasch, șeful BMW M, exclude lansarea unui break de performanță, în ciuda faptului că există clienți care ar alege o astfel de caroserie.

La începutul acestui an au apărut o serie de zvonuri care anunțau lansarea unui break de performanță dezvoltat sub sigla BMW M. Cele mai multe dintre acestea menționau apariția unui M3 Touring.

Acum, Markus Flasch, șeful BMW M, a declarat că nu există planuri pentru realizarea unui astfel de produs.

"Break-urile de performanță nu fac parte din planurile noastre. Dacă voi întreba clienți din Austria, Elveția sau Germania sunt convins că voi primi multe reacții pozitive, dar noi reprezentăm o companie globală. Sunt multe lucruri de rezolvat în ceea ce privește sistemul de rulare și nu vom dezvolta astfel de produse", a declarat oficialul BMW M.

Mai mult decât atât, acesta a menționat că există în gamă SUV-uri de performanță, modele care se descurcă din ce în ce mai bine. Iar oferta nemților este una generoasă în acest sector: X3, X4, X5 și X6 au astfel de versiuni semnate de divizia BMW M.

Noua generație BMW M3 va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de luna viitoare.

Sedanul de performanță va fi prelua motorul de 3.0 litri disponibil în prezent pe X3 M și X4 M. Unitatea cu șase cilindri dezvoltă 480 CP și 600 Nm. În planurile nemților apare și o versiune M3 Competition cu 510 CP și 600 Nm.

Via | CarMagazine

Comentarii (1)

  • Mai Markus, pe bune ? Sunt multe de dezvoltat cu trenul de rulare ? Dar la X3/X4 M, X5/X6 cum ati procedat ? Nu faceti un M3 Touring sa nu cumva sa afecteze vanzarile M la SUV-uri.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru