Exponate noi în cadrul galeriei Țiriac Collection: pasionații pot admira, printre altele, un Ford GT din 2005 și un Mustang Shelby GT500 din 1969

de Cornel Șocariciu
Vineri, 30.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Exponatele din cadrul galeriei auto Țiriac Collection au forst grupate în funcție de țările de proveniență. În același timp, cei care trec pragul colecției auto vor putea admira o serie de modele noi. Printre acestea se află un Ford GT din 2005, dar și un Ford Mustang Shelby GT500 din 1969.

Începând cu acest weekend, galeria auto Ţiriac Collection include o serie de exponate noi din colecţia personală a lui Ion Ţiriac. Vizitatorii vor putea admira un Chevrolet Corvette 35th Anniversary din 1988, un Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, un Ford GT din 2005, dar și un Ford Mustang Shelby GT500 din 1969.

Totodată, exponatele din cadrul galeriei Țiriac Collection au fost grupate în funcție de țările de proveniență. Astfel, pasionații vor descoperi vehicule istorice și noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Germania, Franța, Italia, Marea Britanie și SUA.

În același timp, vizitatorii vor găsi și o zonă special gândită pentru mașinile puternice. În prezent, galeria Țiriac Collection reunește 173 de exponate, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 - 19:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit.

Comentarii (2)

  • Gareria Ţîr i-a c
    Nea ţîrîială putea lăsa accesul gratuit, doar nu crede că-i va creşte nivelu' de trai cu o chetă d-asta!
    3 9
  • Am vizitat colectia si este SENZATIONALA. A fost mai mult decat puteam sa visez. Nu pot decat sa-i multumesc lui Tiriac pt. aceasta ocazie , parca esti la un muzeu de istorie auto. Foarte bine structurata si prezentata. Curat si bine organizat . Si foarte ieftin. Nu inteleg comentariul rautacios de mai sus .Probabil respectivul nu a vizitat colectia . Macar de ar scoate banii de intretinere a spatiului cu taxa aceea de intrare. Eu as propune poate niste sesiuni organizate pt. a putea vizualiza si interiorul masinilor , macar pe sectiuni bine pazite daca s-ar putea.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru