Excese austriece: un șofer fără permis, surprins cu 338 de km/h pe autostradă

de Mircea Meşter
Duminica, 30.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Excesele de viteză sunt universale: poliția austriacă a fost alertată de participanții la trafic cu privire la un șofer care circula cu viteză mare pe autostradă. Radarele au dezvăluit și valorile exacte: 338 de km/h viteză de vârf și o medie de 289 km/h pe 44 de kilometri. Șoferul nu avea permis.

Un austriac de 34 de ani a fost surprins de poliție în timp ce rula cu 338 de kilometri pe oră pe autostradă. Alertați de ceilalți participanți la trafic, polițiștii au fost nevoiți să provoace un ambuteiaj artificial pentru a opri șoferul care se afla la volanul unui Porsche 911 GT3. 

Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor să afle că austriacul nu deține un permis de conducere și că radarele dispuse pe ultimii 44 de kilometri ai "evadării" au întregistrat o viteză medie de 289 de kilometri pe oră.

Conform polițiștilor austrieci, amenda pe care o va primi vitezomanul din cauza lipsei permisului va atinge 800 de euro, sumă la care se va adăuga o sumă încă necunoscută pentru viteză. "Trebuie să stabilim exact care a fost viteza medie pe tronsoanele măsurate cu aparatul radar", spun oamenii legii.

Comentarii (4)

  • 800 de euro pentru lipsa permisului ? La noi este dosar penal direct, cica avem legi permisive. Probabil va primi o amenda mai mare pentru viteza, dar ce viteza ! Performant model, 911 GT3, racheta.
    19 0
  • SIMPLE MINDS
    338 km/h pentru un gt3 ?? A fost surprins in picaj de pe Grossglockner?:)) Cert un exemplar non-stock . Nici media pe 45 km nu-i chiar de lepadat ,onorabila totusi :)) Numai un *anturaj * gresit se face vinovat pentru astfel de excese :)))
    20 2
  • Corocsenie Adrian
    Au si pe unde acolo. La noi degeaba ai masina ,,tare'' ca te uiti la ea !
    6 6
  • vw s-a apucat de facut carnati
    @Corocsenie Adrian
    Plus ca e riscant pe soselele Ro. Zilnic ,,austriecii,, nostri pleaca in groapa la nici jumatate din viteza asta, daca nu cumva nenorocesc si pe altii.
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru