Duel cu Bentley și Rolls-Royce: Aston Martin vrea să lanseze două modele noi pentru brandul Lagonda

de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Luni, 23.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin vrea să revitalizeze brandul Lagonda și plănuiește să lanseze două modele noi până în 2023.

Președintele Aston Martin a confirmat că vrea să transforme Lagonda într-un brand dedicat producției de limuzine care să concureze cu producători de talia Bentley și Rolls-Royce.

Andy Palmer a spus că Aston Martin lucrează la două noi modele Lagonda care vor fi lansate până în 2023, într-o combinație de “lux, stil și performanță”.

“Nu vreau ca vreuna dintre cele două mașini să fie un sedan tradițional. Le-am cerut designerilor să vină cu ceva special, dar care să atragă și acea parte a pieței relativ conservatoare”, a spus șeful Aston Martin.

Planurile britanicilor ar putea să aibă ca punct de pornire actualul sedan Aston Martin Lagonda Taraf, pe care l-au promovat în special în Orientul Mijlociu.

Via Carscoops

Comentarii (3)

  • CRISTIAN
    Lasand la o parte ca masina arata fenomenal, totusi numele ar trebui adaptat ptr pietele non arabe... e adevarat ca acolo da bine "Taraf" dar pe la noi ar fi subiect de ironie crunta... si nu se preteaza deloc la o asa asa "bijuterie"... a coroanei...
    7 0
  • @Cristian

    stau si ma intreb cati dintre romanii potentati au auzit de Lagonda.
    1 0
  • CRISTIAN
    @vianu

    "Pour le connaisseur" are o anumita semnificatie aceasta marca britanica trecuta in portofoliul ASTON MARTIN...
    Probabil multi nu stiu ca Aston Martin Lagonda (una din cele mai futuriste masini la acea vreme) a fost prima mașină din lume ce a avut un calculator de bord și un panou digital (desi acele calculatoare la nivelul anilor '70 - '80 au creat numai probleme).

    Dar nici nu cred ca mai conteaza ptr clientii potentiali din ziua de azi de unde se trage acest nume - LAGONDA , important ptr. ei e faptul ca ca are o nota distinsa, cu rezonanta deosebita cu atat mai mult cu cat este pus alaturi de Aston Martin.

    Problema e dincolo... la Taraf...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru