Documentarul F1: Drive to Survive va primi încă un sezon: Ferrari și Mercedes se vor implica în premieră în producție

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de streaming Netflix va produce un nou sezon al documentarului F1: Drive to Survive, iar acesta va fi primul în care Ferrari și Mercedes se vor implica activ.

Formula 1 a anunțat că a ajuns la un acord cu serviciul de streaming Netflix pentru a produce un nou sezon al documentarului F1: Drive to Survive.

Primul sezon a avut premiera la începutul acestui an, a abordat evenimentele din sezonul 2018 și a fost apreciat de fani pentru numeroasele informații din culise pe care le-a oferit. Printre cele mai importante evenimente scoase în evidență a fost relația tensionată dintre Red Bull Racing și Renault, dar și modul în care Haas a reușit să producă o serie de surprize în debutul sezonului.

Cu toate acestea, Ferrari și Mercedes au refuzat să facă parte oficial din acest documentar, motiv pentru care Lewis Hamilton sau Sebastian Vettel au apărut doar sporadic în cadrul celor 10 episoade.

Lucrurile se vor schimba însă pentru al doilea sezon, întrucât Formula 1 a anunțat că Ferrari și Mercedes participa la rândul lor la filmări.

"Drive to Survive ne-a permis să atingem o bază de fani complet nouă la nivel global, iar continuarea parteneriatului cu Netflix pentru un al doilea sezon ne asigură că vom pune din nou fanii în mijlocul unui sport mai deschis și mai accesibil pentru toată lumea", afirmă oficialii Formulei 1.

Chiar dacă acordul cu Netflix a fost semnat abia acum, producția noului sezon a început încă din luna martie, cu Marele Premiu al Australiei, astfel că documentarul va acoperi toate cursele din acest an.

Via Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru