Divizia Q a pregătit accesorii speciale pentru Aston Martin DBX: SUV-ul poate fi comandat cu o consolă centrală fabricată din 280 de straturi din fibră de carbon

de Cornel Șocariciu
Marti, 25.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin va expune la Geneva un DBX dezvoltat cu ajutorul diviziei Q. Britanicii au pregătit accesorii speciale de caroserie și de interior. În centrul atenției se află elementele realizate din 280 de straturi de fibră de carbon.

La finalul anului trecut, Aston Martin a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul DBX, primul SUV dezvoltat de constructorul britanic. Modelul este disponibil cu un motor V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere, iar pe piața din România, SUV-ul britanic are un preț de pornire de 196.350 de euro.

Acum, Aston Martin împreună cu divizia de personalizare Q au pregătit un exemplar DBX cu totul și cu totul special. Acesta va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva și mizează pe o serie de accesorii atent selectate și concepute de specialișii diviziei Q.

Caroseria lui Aston Martin DBX by Q este vopsită în nuanța Xenon Grey, apar o serie de accesorii din fibră de carbon, iar jantele sunt negre și au diametrul de 22 de inch.

Pentru interior, specialiștii diviziei Q au ales să înlocuiască o serie de elemente cu accesorii din fibră de carbon. Astfel, mânerele portierelor și suportul consolei centrale plutitoare sunt acum fabricate din fibră de carbon.

Conform oficialilor producătorului britanic, aceste elemente au fost realizate dintr-un singur bloc care include 280 de straturi de fibră de carbon. Procesul de întărire durează 12 ore, iar pentru prelucrarea materialului mai sunt necesare încă 90 de ore.

În funcție de dorințele clienților, divizia Q propune trei niveluri de personalizare (Accessories, Collection și Commission) pentru DBX.

Comentarii (2)

  • WOOOW !!!
    Q asta e beleaaa...
    4 1
  • După foto 3, 4, 5 l-ar putea numi și Mosh Martin
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru