Divizia Mulliner oferă o casetă de valori pentru Bentley Bentayga: accesul se realizează pe baza amprentei digitale

de Cornel Șocariciu
Marti, 20.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Bentayga poate fi comandat și cu o casetă de valori integrată în tunelul median. Aceasta a fost dezvoltată de divizia Mulliner și poate fi accesată doar pe baza amprentei digitale.

Bentley a prezentat noile Bentayga V8 benzină și Bentayga hibrid în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, constructorul britanic a pregătit o nouă surpriză pentru iubitorii SUV-ului din Crewe: o casetă de valori.

Aceasta a fost dezvoltată de divizia Mulliner și este amplasată pe tunelul median. Caseta fabricată din aluminiu poate fi accesată doar pe baza amprentei digitale. Totodată, reprezentanții Bentley spun că utilizatorii vor găsi două porturi USB, dar și o priză suplimentară.

Conform producătorului britanic, sistemul pregătit și integrat de Mulliner permite înregistrarea mai multor utilizatori. Această tehnologie este asemănătoare cu cea utilizată de producătorii de telefoane inteligente.

În prezent, Bentley oferă patru motorizări pentru SUV-ul Bentayga. Britanicii pun la dispoziția clienților un W12 de 6.0 litri cu 600 CP, un V8 benzină de 550 de cai, un V8 diesel de 435 CP și 900 Nm și un hibrid plug-in cu 450 CP și autonomie de 50 de kilometri în regim full-electric.

Comentarii (1)

  • o pocitanie cu cutie de valori
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru